Me pidämme laitteesi kunnossa ja käyttöturvallisina.

Ulkoporealtaan valinta ja porealtaan hyödyt 

Ulkoporealtaalla on monia hyötyjä. Oleskelu lämpimässä ulkoporealtaassa rentouttaa mieltä ja kehoa, ja auttaa lievittämään stressiä. 

Altaassa oleskelu on mukavaa yhdessäoloa perheen ja ystävien kesken, tai romanttista laatuaikaa kumppanin kanssa. Yksin kylpeminen taas on ihanaa velvollisuuksista vapaata omaa aikaa, joka kirkastaa mielen. 

Koon ja muodon valinta

Ulkoporeallas tulisi aina mitoittaa käyttäjämäärän, tilan ja käyttötarkoituksen mukaan. Sillä miten allas sijoitetaan ympäristöönsä, on vaikutusta altaan käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen.  

Sopisiko sinulle ja perheellesi nelikulmainen vai pyöreä ulkoporeallas? Entä montako kylpijää altaassa kerralla on? 

Materiaalit ja laatu

Laadukas rakenne ja kestävät materiaalit ovat tärkeitä pitkäikäisen ulkoporealtaan kannalta. Erilaisia korkealaatuisia ulkoporealtaiden rakennusmateriaaleja on valittavissasi useita. 

Suunnittelu ja tyyli

Mitä tulee ulkoporealtaan tyyliin, sinulla on paljon erilaisia vaihtoehtoja unelmiesi kylpykeitaan suunnittelussa. Altaita on eri kokoisia, muotoisia ja värisiä. Eikä pidä unohtaa tunnelmaa luovia lisäominaisuuksia, kuten valaistusta ja äänentoistoa! 

Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys

Modernit ulkoporealtaat ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Altaiden eristyksellä, lämmitysjärjestelmällä ja veden kierrätyksellä voit säästää energiaa ja vähentää altaan ympäristövaikutuksia.  

Asennus ja ylläpito

Ulkoporealtaan asennusta suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon tulevat huoltotarpeet jättämällä altaan kaikille sivuille tarpeeksi tilaa.   

Pidäthän mielessä, että unelmiesi ulkoporeallas vaatii myös käyttäjältään säännöllistä huolenpitoa. Muun muassa veden kemikaalitasapainon ylläpitäminen ja veden vaihtaminen on tehtävä tietyin väliajoin. 

Turvallisuusnäkökohdat

Suunnitellessasi perheellesi sopivaa ulkoporeallasta, muistathan ottaa huomioon altaan turvallisuuteen liittyvät näkökohdat. Turvallisuusohjeiden noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää. Jos taloudessa on lapsia tai lemmikkejä, altaan ympärille voidaan esimerkiksi rakentaa aita.  

On hyvä panostaa vesihätätilanteiden ennaltaehkäisyyn opastamalla kaikkia altaan käyttäjiä sen turvallisesta käytöstä ja ohjeistamalla hätätilanteiden varalle.  

Hintaluokat ja budjetointi

Valikoimissamme on useita eri hintaluokkiin kuuluvia ulkoporealtaita, joista löydät varmasti budjetillesi sopivan. Maahantuomamme Viking Spas on edullisuutensa ansiosta suosittu vaihtoehto lapsiperheissä. Villeroy & Boch puolestaan tuo arkeen ripauksen luksusta.  

Otathan budjetissasi huomioon myös pitkän aikavälin kustannukset, kuten käyttökustannukset ja mahdolliset huoltokulut. 

Meiltä saat ulkoporealtaan asennuksen ammattitaidolla, sekä tarvittaessa myös huollon samasta paikasta. Lue lisää! 

Autamme mielellämme unelmiesi ulkoporealtaan suunnittelussa.

Copyright © 2024 Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy