Me pidämme laitteesi kunnossa ja käyttöturvallisina.
Ulkoporealtaan asennus
Ota yhteyttä

Ulkoporealtaan asennus ammattitaidolla 

Olemme ulkoporealtaiden erikoisliike pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ammattitaitoista ulkoporealtaan asennusta kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille koko Suomessa. Koulutetut ja pätevät teknikkomme takaavat osaavan asennuksen unelmiesi ulkoporealtaalle.  

Olemme Viking Spas -porealtaiden maahantuoja, joten saat laadukkaat laitteet meiltä edullisesti. Lisäksi myymme myös ylellisiä Villeroy & Boch -porealtaita. Me asennamme, korjaamme ja huollamme myös kaikki muut poreallasmerkit nopeasti ja ammattitaidolla.  

Ota meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai yhteystietolomakkeella, niin varaamme poreallasasennuksen keikkakalenteriimme vielä saman päivän aikana! 

Miksi ulkoporealtaan asennus kannattaa tilata meiltä 

Vuoden takuu

Sähkö­urakointi­luvat kunnossa

Huolto samasta paikasta

Me uskomme työmme laatuun niin paljon, että myönnämme vuoden takuun porealtaan asennukselle.  

Koska ulkoporeallas on sähkölaite, sen asennus on luvanvaraista työtä, joka kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Meiltä löytyvät kaikki ulkoporealtaan sähkötöihin tarvittavat sähköurakointiluvat

Unelmiesi ulkoporeallas on iso investointi, joten haluat varmasti pitää siitä hyvää huolta. Meiltä saat myös osaavan ja nopean poreallashuollon. Kaikista huoltotöistämme 95 % hoidetaan kerralla kuntoon. 

Ulkoporealtaan asennuksen työvaiheet 

1

Tilaus

Valitse itsellesi sopiva ulkoporeallas. Tutustu tuotevalikoimaamme. Ulkoporealtaan asennuksen hinta on tuntiperusteinen. Voit lukea tarkemmin työn hinnoittelusta ja laskutuksesta.

2

Toimitus

Kun olet valinnut ja tilannut unelmiesi ulkoporealtaan laajasta valikoimastamme, sille järjestetään kuljetus. Huomioithan, että kuljetusliike toimittaa altaan etupihallesi, josta sinun on itse kuljetettava satoja kiloja painava allas paikoilleen. Jos allas pitää esimerkiksi nostaa katon yli, sinun tarvitsee tilata nosturi sitä varten. 

3

Asennus

Sen jälkeen, kun allas on saatu käyttöpaikalleen, ovat vuorossa ulkoporealtaan sähkötyöt. Kuten kaikki sähkötyöt, nämäkin kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaisten hoidettavaksi! Ensin me vedämme kaapelin, jotta altaaseen saadaan virta. Sitten teemme sähkötöiden asennuksen.

4

Testaus

Lopuksi testaamme, että kaikki elektroniikka, kuten lämmitys ja suodatus, toimivat oikein, jotta sinä ja perheesi pääsette nauttimaan rentouttavista kylpyhetkistä. 

Huomioitavaa ulkoporealtaan käyttöpaikan valinnassa 

Terassille tai maahan upotettava ulkoporeallas on esteettisesti miellyttävä vaihtoehto, mutta on hyvä miettiä miten sitä päästään tarvittaessa huoltamaan. Käytännössä kaikille altaan neljälle sivulle pitää jossain vaiheessa sen elinkaarta päästä tekemään huolto- ja korjaustoimenpiteitä.  

Tämä tarkoittaa sitä, että satojen kilojen painoinen upotettu poreallas pitää nostaa ylös kuopastaan ennen kuin huoltohenkilömme pääsevät töihin. Jos ehdottomasti haluat upotetun altaan, kannattaa harkita huoltoluukun asennusta jo rakennusvaiheessa.  

Terassin päällä olevaa allasta on huomattavasti helpompi siirtää huoltotöiden niin vaatiessa.  

Viking Spas käyttöohjeista voit tarkistaa ulkoporealtaasi asennusohjeet. (Pätee yleisesti ottaen myös muihin porealtaisiin, tarkista kuitenkin aina laite- ja valmistajakohtaiset ohjeet.) 

Ota meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai yhteystietolomakkeella. Jos yhteydenottosi tulee aukioloaikojemme puitteissa, varaamme ulkoporealtaan asennuksen keikkakalenteriimme vielä saman päivän aikana! 

Copyright © 2024 Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy