Me pidämme laitteesi kunnossa ja käyttöturvallisina.
Poreallas huolto
Ota yhteyttä

Poreallas huolto – kerralla kuntoon! 

Olemme ulko- ja sisäporealtaiden erikoishuoltoliike pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme poreallas huoltoa kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille koko Suomessa. Koulutetut ja ammattitaitoiset teknikkomme takaavat nopean palvelun kaikkiin poreallashuoliisi. Myönnämme vuoden takuun porealtaiden korjauksille, vaihdetuille varaosille ja tehdylle työlle. Me uskomme työmme laatuun. 

Meiltä saat Viking Spas ja Villeroy & Boch valtuutetun takuuhuollon sekä kotimaisten Novitek altaiden huollon. Asennamme, korjaamme ja huollamme myös muut poreallasmerkit kerralla kuntoon. Meiltä saat lisäksi kaikki tarvitsemasi varaosat ja tarvikkeet ulko- ja sisäporealtaisiin. 

Ota meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai yhteystietolomakkeella, niin varaamme poreallas huollon keikkakalenteriimme vielä saman päivän aikana! 

Miksi poreallas huolto kannattaa tilata meiltä 

Voit tarkistaa sähköurakointi- ja korjausoikeutemme Y-tunnuksellamme 3015409-4 tai nimellämme Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy.

Kerralla kuntoon

Kaikista huoltotöistämme 95 % tehdään kerralla kuntoon. Tarvitsemme vain tiedon porealtaasi merkistä ja mallista, ja mikä siinä on vikana, niin voimme ottaa tarvittavat varaosat mukaan huoltokäynnille.

Vuoden takuu

Myönnämme vuoden takuun porealtaiden korjauksille, vaihdetuille varaosille ja tehdylle työlle. Me uskomme työmme laatuun.

Sähkö­urakointi­luvat kunnossa

Koska ulko- ja sisäporealtaat ovat sähkölaitteita, niiden asentaminen, korjaus ja huolto on luvanvaraista työtä. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat sähköurakointiluvat poreallashuoltoon.

Meiltä laaja valikoima laadukkaita porealtaita

Olemme Viking Spas -porealtaiden maahantuoja, joten saat laadukkaat laitteet meiltä edullisesti. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat seuraavat merkit:

Tyypillisiä ongelmia porealtaiden kanssa 

  • Poreamme ei käynnisty 
  • Ulkoporeallas ei lämpene 
  • Poreallas vaahtoaa 
  • Porealtaan vesi on sameaa 
  • Ulkoporeallas vuotaa 

Porealtaan pumppu voi mennä rikki, jolloin se ei toimi kunnolla tai käynnisty ollenkaan. Tämä voi johtua siitä, että vedenpinta on liian alhainen, sulkuventtiilit on suljettu tai johdotus altaaseen on virheellinen.  

Vikaa voi olla altaan sähköjen tai elektroniikan kanssa, jolloin allas ei lämmitä. Valitettavasti myös jäätymiset ja vuotovahingot ovat yleisiä. 

Jos porealtaan vesi on sameaa tai poreallas vaahtoaa, tarkoittaa se yleensä jonkinlaista ongelmaa veden laadussa. Tällöin on hyvä ihan ensimmäiseksi tarkistaa veden ph-arvo. 

Viking Spas käyttöohjeista voit tarkistaa miten korjata erilaiset vesiongelmat. (Pätee yleisesti ottaen myös muihin porealtaisiin, tarkista kuitenkin aina laite- ja valmistajakohtaiset ohjeet.) 

Ulkoporeallas huollon vaiheet

1

Ota yhteyttä

Kun saamme yhteydenottosi puhelimella, sähköpostilla tai yhteystietolomakkeella, varaamme huoltoajan keikkakalenteriimme vielä saman päivän aikana. 

2

Huollamme laitteesi viikon sisään yhteydenotostasi

Tulemme tekemään huollon sovittuna aikana, yleensä viikon sisään yhteydenotostasi. Tarkistathan huoltokäynnissä huomioitavat asiat täältä. 

3

Poreallas kerralla kuntoon

Otamme mukaan kaikki mahdollisesti tarvittavat varaosat ja välineet, jotta saamme porealtaasi huollettua kerralla kuntoon. 

4

Katsomme, että kaikki altaan toiminnot ja lämmitys toimivat. 

Lopuksi aina testaamme, mieluiten vedellä täytetyllä altaalla, että huolto on onnistunut. Katsomme, että kaikki altaan toiminnot ja lämmitys toimivat. 

5

Lähetämme laskun hinnoitteluperiaatteidemme mukaisesti ja voit taas nauttia rentouttavista hetkistä porealtaassasi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää poreallashuollosta

Jos yhteydenottosi tulee aukioloaikojemme puitteissa, varaamme ulkoporeallashuollon keikkakalenteriimme vielä saman päivän aikana! 

Copyright © 2024 Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy