Me pidämme laitteesi kunnossa ja käyttöturvallisina.
Helo ja Harvia kiuashuolto
Ota yhteyttä

Helo huolto – kiuas kerralla kuntoon! 

Olemme sähkökiukaiden erikoishuoltoliike pääkaupunkiseudulla ja tarjoamme valtuutettua Helo huoltoa ja Harvia huoltoa kotitalouksille koko Suomessa.

Helo ja Harvia ovat luotettavia ja vastuullisia, aitoja suomalaisia kiukaita. Asennamme, korjaamme ja huollamme ammattitaidolla myös muut kiuasmerkit. Koulutetut ja osaavat teknikkomme takaavat nopean palvelun kaikkiin kiuasmurheisiisi. Teemme huollot kerralla kuntoon! 

Jos yhteydenottosi tulee aukioloaikojemme puitteissa, varaamme kiuashuollon keikkakalenteriimme vielä saman päivän aikana! 

Miksi Helo huolto kannattaa tilata kiukaalle meiltä 

Tilatessasi huoltokäynnin kerro meille kiukaasi malli ja merkki sekä mikä siinä on vikana, niin me hoidamme loput. Sinun ei tarvitse olla kiukaiden asiantuntija, koska me olemme! 

Voit tarkistaa sähköurakointi- ja korjausoikeutemme Y-tunnuksellamme 3015409-4 tai nimellämme Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy.

Vuoden takuu

Myönnämme vuoden takuun sähkökiukaiden korjaukselle, vaihdetuille varaosille ja tehdylle työlle, koska me uskomme työmme laatuun.

Sähkö­urakointi­luvat kunnossa

Sähkökiukaiden asentaminen, korjaus ja huolto on luvanvaraista työtä. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat sähköurakointiluvat sähkökiukaan korjaukseen.

Kerralla kuntoon

Huoltotöistämme 95 % tehdään kerralla kuntoon. Valmistelemme huoltokäynnit aina etukäteen ja varmistamme, että meillä on tarvittavat osat mukana. Näin ei tule tilannetta, että joutuisimme käymään kohteessa monta kertaa.

Tyypillisiä ongelmia sähkökiukaiden kanssa 

Tyypillisiä Helo huolto- ja korjauskohteita sähkökiukaissa ovat kuluneet vastukset ja muut pienet sähköviat. Kiukaan vastukset ovat samalla lailla kuluvia osia kuin autossa on autonrenkaat, eikä mikään kestä ikuisesti. Vastuksen kulumisen huomaa yleensä siitä, kun sauna ei enää lämpene normaalisti. 

Sähkökiukaan vastusten käyttöikä tavanomaisessa kotikäytössä on noin 5 vuotta

Kiuaskivien huolto on toinen tärkeä asia, jonka laiminlyönti voi aiheuttaa lisärasitusta sähkökiukaan vastuksille. Jos kivet rapautuvat ja painuvat kiukaan pohjalle, niin ilmankierto vastuksille häiriintyy ja aiheuttaa vastusten kulumisen. Tällöin vastus voi jopa mennä poikki ja aiheuttaa tulipalovaaran! 

Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että yhtä monta kertaa kuin kylvet viikossa, niin vaihdat kiukaan kivet vuodessa

Kiukaan kivet huolletaan nostamalla kaikki kivet pois ja tarkistamalla niiden kunto. Sen jälkeen tilanteen mukaan joko a) poistetaan haurastuneet kivet ja laitetaan uusia niiden tilalle tai b) sitten kaikki kivet vaihdetaan kerralla. 

Jos tilaat kiuaskivet meiltä, huolehdimme vanhojen kiven poisviennistä! 

Voit lukea sähkökiukaan korjauksen hinnoittelusta ja laskutuksesta huoltoinfostamme

Ota meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai yhteystietolomakkeella. Jos yhteydenottosi tulee aukioloaikojemme puitteissa, varaamme Helo huollon keikkakalenteriimme vielä saman päivän aikana! 

Copyright © 2024 Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy