Me pidämme laitteesi kunnossa ja käyttöturvallisina.
Sähkökiuas
Ota yhteyttä

Helo ja Harvia sähkökiuas

Meiltä saat Helon ja Harvian luotettavat, aidot suomalaiset kiukaat. Nämä vastuulliset ja innovatiiviset yritykset ovat kasvaneet perinteisistä sauna- ja kiuasvalmistajista johtaviksi toimijoiksi kansainvälisillä sauna- ja spamarkkinoilla. Näihin pitkäikäisiin merkkeihin luotetaan syystä!

Hyvä sähkökiuas perheen yhteisiin löylyhetkiin

Olemme sähkökiukaiden erikoisliike pääkaupunkiseudulla. Meiltä löydät unelmiesi kiukaan, joka soveltuu juuri sinun perheesi yhteisiin löylyhetkiin. Koulutetut teknikkomme auttavat hyvän sähkökiukaan valinnassa ja asentavat sen sinulle ammattitaidolla. Meiltä saat lisäksi kiuashuollon sekä kaikki tarvitsemasi varaosaosat ja tunnelmaa luovat tarvikkeet saunaasi. 

Voit tulla Showroomillemme tutustumaan tuotteisiin. Soita 010 508 5150 tai laita sähköpostia huolto@uudenmaansahkolaitehuolto.fi ja varaa aika tuote-esittelyyn. 

Miten valita hyvä sähkökiuas?

Sauna kuuluu jokaiseen suomalaiseen kotiin. Hyvä sähkökiuas on turvallinen ja taloudellinen ratkaisu silloin, kun haluat saunan lämpenevän perinteistä puusaunaa nopeammin. Kun olet hankkimassa sähkökiuasta, on hyvä miettiä juuri sinun perheesi tarpeita. 

 • Mikä on saunan tilavuus? 
 • Montako saunojaa taloudessa on? 
 • Kuinka usein saunaa lämmitetään? 
 • Minkälainen kiuasmalli miellyttää silmää? 

Valikoimistamme löydät kotimaisten laatumerkkien Helon ja Harvian sähkökiukaat. Nämä vastuulliset ja innovatiiviset yritykset ovat kasvaneet perinteisistä sauna- ja kiuasvalmistajista johtaviksi toimijoiksi kansainvälisillä sauna- ja spamarkkinoilla. Näihin pitkäikäisiin merkkeihin luotetaan syystä! Käytännössä meiltä saa kaikki Helon ja Harvian mallit. 

Myydyimmät kiuasmallimme

 • Harvia Cilindro
 • Harvia Wall
 • Harvia Vega
 • Harvia Forte
 • Helo Rocher
 • Helo Himalaya
 • Helo Rondo 

Olemme lisäksi valtuutettu takuuhuoltoliike sekä Helon että Harvian kiukaille.

Luotettava Harvia sähkökiuas

Harvia on tunnettu suomalainen kiukaiden ja saunatuotteiden valmistaja, joka on saavuttanut käyttäjien luottamuksen korkealla laadulla ja kestävyydellä. Kiukaat on valmistettu kestävistä materiaaleista ja kestävät pitkään kovassakin käytössä. Ne ovat suunniteltu olemaan turvallisia käyttää ja varustettu erilaisilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten ylikuumenemissuojilla.

Harvia sähkökiuas lämpenee nopeasti ja jakaa lämmön tehokkaasti saunatilaan tarjoten tasaisen ja miellyttävän löylyn. Harvia on panostanut kiukaidensa ulkonäköön, joten ne sopivat hyvin erilaisiin saunan sisustustyyleihin klassisesta moderniin. Harvia on kehittänyt useita energiatehokkaita malleja, jotka auttavat saunojia vähentämään sähkönkulutusta ja säästämään sähkölaskuissa. Harvian kehittämät ominaisuudet, kuten kosteuden ja lämpötilan säätömahdollisuudet lisäävät saunanautintoasi ja antavat mahdollisuuden personoida löylykokemuksesi.

Huomioi saunan tilavuus kiukaan valinnassa 

Lasipinnat lisäävät saunan tilavuutta

Tärkein asia hyvän sähkökiukaan valinnassa on tietää saunan tilavuus eli kuutiometrimäärä (= pituus x leveys x korkeus metreinä). Tilavuuteen vaikuttaa saunan mittojen lisäksi se, onko saunassa jotain eristämätöntä pintaa, esimerkiksi lasiovea tai -ikkunaa.  

Jokainen yksi neliö lasia lisää saunan tilavuutta 1,5 m³!  

Esimerkki: saunan tilavuus 10 m³ + yksi 1 m³ lasi-ikkuna (1 x 1,5 m³) = saunan tilavuus 11,5 m³. Kiukaan teho valittaisiin siis 11,5 m³ mukaan. 

Älä ylimitoita kiukaan tehoa

On tärkeää pitää mielessä, ettei valmistajan ilmoittamia tehorajoituksia per saunan todellinen tilavuus saa kuitenkaan ylittää. Näin voi helposti käydä, jos saunassa on paljon lasipintaa. Esimerkiksi 10 kilowatin kiukaan saa asentaa minimissään 15 m³ saunaan.  

Esimerkki: saunan tilavuus 10 m³ + 4 m³ lasiseinä (4 x 1,5 m³) = saunan tilavuus 16 m³  

Tällöin voisi kuvitella, että saunaan voi asentaa 10 kilowatin kiukaan, koska tilavuus lasiseinä huomioiden on 16 m³. Saunan todellinen tilavuus on kuitenkin 10 m³, joten 10 kilowatin kiuas on tilaan nähden ylimitoitettu. 

Vaikuttaako monimutkaiselta tasapainoilulta? Ei hätää, autamme mielellämme oikeantehoisen kiukaan valinnassa. Kysy lisää asiantuntijoiltamme ja pyydä tarjous unelmiesi kiukaasta asennuksineen! 

Ennen kuin teet ostopäätöksen kiukaasta, käy lukemassa valmistajan ilmoittamat tehorajoitukset ja muut oleelliset tiedot asennusohjeista! 

Copyright © 2024 Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy