Me pidämme laitteesi kunnossa ja käyttöturvallisina.
Kiukaan asennus
Ota yhteyttä

Kiukaan asennus ammattitaidolla 

Olemme sähkökiukaiden erikoisliike pääkaupunkiseudulla ja tarjoamme ammattitaitoista kiukaan asennusta kotitalouksille koko Suomessa. Koulutetut ja osaavat teknikkomme takaavat turvallisen asennuksen unelmiesi kiukaalle ja pääset nauttimaan rentouttavista löylyistä perheesi kanssa.  

Asennamme kaiken merkkiset sähkökiukaat nopeasti ja luotettavasti. Olemme kotimaisten Helo- ja Harvia-kiukaiden valtuutettu huoltoliike, mutta korjaamme ja huollamme myös kaikki muut kiuasmerkit.  

Miksi kiukaan asennus kannattaa tilata meiltä 

Vuoden takuu

Sähkö­urakointi­luvat kunnossa

Huolto samasta paikasta

Me uskomme työmme laatuun niin paljon, että myönnämme vuoden takuun kiukaan asennukselle.  

Kuten kaikki sähkötyöt, myös kiukaan asennus kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaisten hoidettavaksi! Meiltä löytyy kaikki asennukseen tarvittavat sähköurakointiluvat ja osaaminen. 

Kiuas on iso investointi, josta kannattaa pitää hyvää huolta, jotta sinä ja perheesi voitte nauttia rentouttavista löylyistä vuodesta toiseen. Meiltä saat osaavan ja nopean kiuashuollon. Kaikista huoltotöistämme 95 % saadaan hoidettua kerralla kuntoon! 

Huomioitavia asioita kiukaan asennuksessa 

1. Suojaetäisyyttä ei saa alittaa 

Tärkein asia kiukaan asennuksessa on suojaetäisyydet. Valmistajan asennusohjeissa on aina mainittu mallikohtainen minimi suojaetäisyys, jota ei saa missään tapauksessa alittaa. Jos kiukaan suojaetäisyys alittuu sentilläkin, niin sitten ei valitettavasti auta muu kuin katsoa toista kiuasmallia. 

2. Ulkopuolisten termostaattien asennus 

Toinen tärkeä asia huomioida on ulkopuolisten termostaattien asennus kiukaan yhteyteen. Ne tulee aina asentaa valmistajan asennusohjeiden mukaan. Jos asennusohjeista poiketaan, on aina olemassa riski siitä, että sauna syttyy tuleen. 

3. Seinäkiukaan oikea asennus 

Tyypillinen virhe seinäkiukaiden asennuksessa on laittaa kiuas kiinni ainoastaan saunan seinäpaneeliin, jota ei ole tarkoitettu kestämään kiukaan painoa. Pahimmassa tapauksessa väärin asennettu kiuas saattaa siis pudota! Oikea asennustapa on kiinnittää seinäkiuas tukevasti pystyjuoksuihin.  

Noudata aina valmistajan asennusohjeita! 

Sähkökiukaan asennuksen työvaiheet 

1

Tilaus

Valitse itsellesi sopiva kiuas. Tutustu tuotevalikoimaamme. Kiukaan asennuksen hinta on tuntiperusteinen. Voit lukea tarkemmin työn hinnoittelusta ja laskutuksesta.

2

Toimitus

Kun olet valinnut ja tilannut unelmiesi kiukaan laajasta valikoimastamme, sille järjestetään kuljetus. Huomioi, että kuljetusliike toimittaa kiukaan etupihallesi, josta sinun on itse kuljetettava painava kiuas ja kivet paikoilleen.

3

Asennus

Sen jälkeen, kun kiuas on saatu asennettua käyttöpaikalleen, on vuorossa kiukaan kytkentä. Kuten kaikki sähkötyöt, tämäkin kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaisten hoidettavaksi!

4

Testaus

Lopuksi testaamme, että kiuas toimii oikein, jotta sinä ja perheesi pääsette turvallisesti nauttimaan rentouttavista löylyistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kiuasasennuksesta

Jos yhteydenottosi tulee aukioloaikojemme puitteissa, varaamme sähkökiukaan asennuksen keikkakalenteriimme vielä saman päivän aikana!

Copyright © 2024 Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy