Me pidämme laitteesi kunnossa ja käyttöturvallisina
Ulkoporealtaat
Ota yhteyttä

Unelmiesi ulkoporeallas meiltä

Olemme ulkoporealtaiden erikoisliike pääkaupunkiseudulla. Meiltä löydät unelmiesi ulkoporealtaan, joka soveltuu juuri sinun perheesi yhteisiin kylpyhetkiin.

Koulutetut teknikkomme auttavat hyvän ulkoporealtaan valinnassa ja asentavat sen sinulle ammattitaidolla. Meiltä saat lisäksi huollon ja kaikki tarvitsemasi varaosat ja tarvikkeet porealtaallesi. 

Maahantuomme laadukkaita Viking Spas -porealtaita, joita meillä löytyy useita malleja. Valikoimaamme kuuluu myös ylellinen Villeroy & Boch. Aloita oman kylpykeitaasi suunnittelu nyt! 

Miten valita hyvä ulkoporeallas?

Kukapa ei haaveilisi porealtaan rentouttavasta lämmöstä, johon voit pulahtaa halutessasi vaikka joka ilta. Kun olet päättänyt hankkia ulkoporealtaan tuomaan luksusta elämääsi, on hyvä miettiä juuri sinun perheesi tarpeita.  

  • Montako kylpijää taloudessa on?
  • Kuinka usein poreallasta käytetään?
  • Mihin poreallas sijoitetaan?
  • Kuka huolehtii altaan säännöllisestä hoidosta? 

Ensimmäiseksi on tärkeää valita oikeankokoinen allas, ettei se ole liian iso eikä liian pieni. Valikoimaamme kuuluvat maahantuomamme Viking Spas -merkin lisäksi ylelliset Villeroy & Boch -porealtaat. 

Asennamme ja huollamme myös muut merkit, muun muassa: Novitek, Jacuzzi, Wellis, Poreisiin, Balboa, Gecko, Passion ja Passion Pro.

Ulkoporealtaan oikea sijoituspaikka

On tärkeää miettiä mihin perheesi kylpykeidas on hyvä sijoittaa. Suosittuja paikkoja ulkoporealtaalle ovat piha, parveke ja terassi.  

Esteettinen vaihtoehto on upottaa ulkoporeallas terassin sisään. Tällöin pitää kuitenkin muistaa ottaa huomioon, että huoltotoimenpiteitä varten altaan joka sivulla pitää olla vähintään 50 cm vapaata tilaa. Ulkoporeallas painaa tyhjänäkin useita satoja kiloja, joten sitä ei voi nostaa pois paikoiltaan joka kerta ennen huoltokäyntiä. 

Viking Spas käyttöohjeista voit tarkistaa ulkoporealtaasi asennusohjeet (pätee yleisesti ottaen myös muihin porealtaisiin, tarkista kuitenkin aina laite- ja valmistajakohtaiset ohjeet).

LED-valaistusominaisuus luo tunnelmaa

Viking III-, Aurora III-, Regal-, Regal ETS-, Royale-, Royale ETS-, Legacy-, Legend-, Heritage- ja Tradition-sarjan malleissa on myös LED-valojärjestelmä, jossa on valittavana jopa seitsemän eri väriä! Voit antaa värien vaihtua yksi toisensa perään automaattisesti tai valita juuri sen hetkiseen tunnelmaan sopivan värin.

Ulkoporeallas tarvitsee säännöllistä huoltoa

On tärkeää ymmärtää, että hyväkin ulkoporeallas vaatii tietyn määrän omistajan huoltoa, jotta se toimii asianmukaisesti. Kemikaalien oikea käyttö pitää veden puhtaana ja terveellisenä sinulle ja perheellesi. Lisäksi altaan vesi tulee vaihtaa aika ajoin joko kokonaan tai osittain.

Altaan vesi on vaihdettava joko

  • Kokonaan kolmen tai neljän kuukauden välein 
  • Noin 30 % tai 1/3 vesimäärästä kolmen tai neljän viikon välein 

Käytännössä kaikille ulkoporealtaille pitää jossain vaiheessa niiden elinkaarta päästä tekemään huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Olemme valtuutettu Viking Spas ja Villeroy & Boch takuuhuoltoliike. Meiltä myös kotimaisten Novitekin altaiden huolto ja kaikki muutkin merkit.

Copyright © 2023 Uudenmaan Sähkölaitehuolto Oy